sâmbătă, 15 octombrie 2011

Rapid a dat recital cu Mioveniul

Rapid a dat recital cu Mioveniul



Rapid a castigat cu 4-0 partida de pe teren propriu cu CS Mioveni, meci controlat autoritar de giulesteni in repriza secunda, dupa o prima jumatate echilibrata. Mihai Roman a deschis scorul pentru Rapid in primele minute ale meciului, celelalte trei goluri fiind marcate in repriza secunda de Herea (din penalty), Pancu si Alexa.

Prima ocazie de gol a apartinut oaspetilor, dupa o greseala a lui Apostol in minutul 5 al intalnirii. Tanasa a recuperat, a pasat frumos la Neaga, dar sutul acestuia a trecut putin peste transversala.

O alta greseala de cascadorii rasului a dus la deschiderea scorului doua minute mai tarziu. Iordache a incercat sa degajeze puternic din propriul careu, insa l-a nimerit in cap pe colegul lui, Sandulescu. Din fundasul Mioveniului mingea a sarit la picioarele lui Cassio Vargas, acesta pasand mai departe in gura portii la Mihai Roman, care a indeplinit o simpla formalitate la nici 5 metri de linia portii. Pana la pauza, doar Herea (35') si apoi Apostol (41') au mai amenintat poarta Mioveniului.

Dupa o prima repriza destul de echilibrata, meciul a avut un alt aspect in partea secunda. Razvan Lucescu a intarit atacul alb-visiniilor prin introducerea lui Pancu in locul lui Cassio, Rapidul avand mai mult avant dar si creativitate in ofensiva.

De cealalta parte, doar Tanasa a mai avut forta sa urce amenintator spre poarta lui Dani Coman, iar in minutul 60 putea obtine o lovitura libera dupa ce a fost tinut de mana de Oros in marginea careului advers. Arbitrul Adrian Ilyes a considerat insa caderea atacantului de la
Mioveni ca fiind simulare si i-a acordat cartonasul galben. La faza imediat urmatoare, Mihai Roman a cazut usor in careul advers in duel cu Sandulescu, acelasi arbitru acordand penalty pentru Rapid.

Protestele oaspetilor au fost zadarnice. Herea a executat cu siguranta de la punctul cu var si a dus scorul la 2-0, moment care a naruit puterea de concentrare a celor din Mioveni. Pana la finalul meciului doar rapidistii s-au vazut pe teren, iar in minutul 74 Daniel Pancu a majorat avantajul gazdelor cu o scarita superba peste Haisan de la 20 de metri. Scorul final a fost stabilit de Dan Alexa trei minute mai tarziu, rapidistii trecandu-si in cont si o bara, prin Ovidiu Herea in minutul 81.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu